PROIECTAREA

Compania Euroline-Construct – cel mai bun partener în proiectarea și placarea fațadelor de pe teritoriul Republicii Moldova. Noi efectuăm lucrările sigur și calitativ!

Noi efectuăm lucrările de proiectare a subsistemelor de placare a fațadelor. Înainte de proiectare, noi consultăm arhitectorul și designerul referitor la proprietățile și sarcina materialului asupra capacității portante a construcției clădirii. Alegem materialul care va întruchipa idea designerului și arhitectorului, păstrând siguranța construcției. Deoarece pentru fiecare material se iau în considerare particularitățile sale de fixare și calcularea încărcării, noi proiectăm subsistemul de placare a fațadei pentru materialul concret.

Înainte de a începe proiectarea, noi întocmim caietul de sarcini, în care indicăm toate cerințele, de care trebuie să se țină cont la proiectarea subsistemului de fațadă.

La proiectare noi ținem cont de:

  • încărcarea din vânt;
  • glaciația;
  • rezistența seismică.

După finalizarea lucrărilor de proiectare clientul primește toate calculările, care noi le pregătim în conformitate cu cerințele tehnologice prezentate. Machetul detailat este vizualizat în SketchUp și clientul deja la etapa dată vede cum va arăta obiectul după placarea fațadei cu materialul ales.

Specialiștii noștri cunosc toate caracteristicile materialelor și specificul montării lor. În procesul de proiectare ei iau aceasta în considerare. De aceea noi putem garanta efectuarea calitativă a lucrărilor.

PPROIECTAREA CU ZONA SEISMICĂ LUATĂ ÎN CONSIDERARE

100% SIGURANȚĂ ANTIINCENDIARĂ

MATERIALE UNICALE ȘI DURABILE

MATERIALE ECOLOGIC PURE