PROIECTAREA

Compania Euroline-Construct – cel mai bun partener în proiectarea și placarea fațadelor de pe teritoriul Republicii Moldova. Noi efectuăm lucrările sigur și calitativ!

Proiectăm subsisteme de placare a fațadelor, luând în considerare proprietățile și încărcările materialelor asupra capacității de susținere a construcției clădirii. Pentru aceasta, înainte de începerea proiectării, consultăm arhitectul și designerul pentru a alege materialul optim care să înfăptuiască conceptul de design și să păstreze construcția în siguranță. Fiecare material are propriile caracteristici de fixare și calcul al încărcăturii, iar noi le luăm în considerare în proiectarea noastră.

Elaborăm caietul de sarcini în care specificăm toate cerințele care trebuie luate în considerare la proiectarea subsistemului fațadei, cum ar fi:

  • încărcare de vânt;
  • îngheț;
  • stabilitate seismică.

Specialiștii noștri sunt familiarizați cu toate caracteristicile materialelor și subtilitățile montajului acestora, iar noi garantăm o execuție de calitate a lucrărilor. După finalizarea lucrărilor de proiectare, clientul primește toate calculele pe care le pregătim în conformitate cu cerințele tehnologice prezentate. De asemenea, creăm o vizualizare detaliată în SketchUp, astfel încât clientul să poată vedea cum va arăta obiectul după placarea fațadei cu materialul ales.

PPROIECTAREA CU ZONA SEISMICĂ LUATĂ ÎN CONSIDERARE

100% SIGURANȚĂ ANTIINCENDIARĂ

MATERIALE UNICALE ȘI DURABILE

MATERIALE ECOLOGIC PURE